Pink Fire Pointer Interactive Marketing: Barkod Etiketi

----

Marketing

Barkod Etiketi

Yazilarimizi takip edenlere bu sitede etiket cesitleri ve etiketleme hakkinda merak edilen bilgiler anlatacagim. Cevremizde en cok kullanilan etiket cesitleri neler, en uygun fiyatlarla etiket uretimi yapan sirketler ve bisuru etiket uretici firmadan nasil tek bir tik ile teklif alacaginizi detayli ve resimli olarak sayfamda anlatacagim.

Pan Barkod Etiket Bilg. San. Dis Tic. Ltd. Sti.



Oncelikle sektore yabanci olanlar elbette bir sekilde benim sayfama ulasmislarsa bu etiketin ne amacla kullanildigini bile bilmiyorlar ve bilgi edinmek istiyor olabilirler. Bu kisilere ozet olarak etiketin ne oldugunu kisaca aciklayayim.
 
Iste bu etiket olarak isimlendirilen bir objedir, yani elle tutulur gozle gorulur bir nesne olarak tanimlanabilir. Bu etiket denen sey aslinda etrafimizda cok siklikla gordugumuz ve hayatimizi kolaylastiran bir kagit veya kagit bileseni bir maddedir. Bu kagit uzerine bir takim bilgiler kaydedilir veya yazilir. Bu bilgiler dogrultusunda bizim satin aldigimiz, kullandigimiz veya yonettigimiz bircok seyin uzerinde yer alir. En basiti elinize aldiginiz bir kargo, satin aldiginiz bir urun uzerinde gorursunuz bunlari. Iste bunlar hayatimizi rahatlastiran & pen farkedilmeyen objelerdir.

Pan Etiketleri


 
Piyasada en cok uretilen etiket cesitleri : Chromolux (Kromoluks) Etiket,Fastyre etiket, Whitemat etiket, Saten etiket (yapiskanli & yapiskansiz), Karton etiket,Silvermat (pp) etiket,Rulo etiket,Vellum etiket,Raf etiketi (fiyat etiketi), Filmictyre (filmtyre) etiket, Termal etiket, Damla etiket, Fastyre etiket, Termal etiket, Baskili Etiket, Terazi etiket, Kirilgan etiket, Deri etiket, Japon akmaz, Farma etiket, Sallama etiket (karton & plastik), Chromolux (Kromoluks) Etiket, Whitemat etiket, Silvermat (pp) etiket, Baskisiz Etiket, Cift Katli (Sandwich) Etiket, Kuse etiket (gold & silver), Metalize plastik etiket, Data polietilen (pe) etiket, Mat polietilen (mat pe) etiket, Demirbas etiketi, Demirbas etiketi, Deri etiket, Fastyre etiket, Metal etiket, Chromolux (Kromoluks) Etiket, Whitemat etiket, Karton etiket, Kartela etiket.
 

Masaustu, profesyonel, endustriyel veya Giris seviyesi barcode (bu etiket) yazici satin alirken nerelere dikkat etmeli ? Siz takipcilerimiz icin arastiriyor ve superbahis musterilerine en uygun fiyatlarla barkod yazici (bu etiket yazici) modellerini sunuyoruz.

TSC BARKOD YAZICI Etiketciler istanbul

Etiketler arasinda en sik kullanilan etiket cesiti kuse etiketlerdir.. Kuse etiketlerin uzerine siyah&beyaz veya renkli baski almak kolaydir, ayrica kuse etiket turleri olabildigince uzun omurludur. Tercih edilme nedenlerinden biride bu etiketlerin uzun omurlu olmalaridir. Kuse etiket cesitleri rutubetli ortamda birakilmadikca minimum 4-5 sene baskilarini ve fiziksel ozelliklerini korurlar.

Etiket Makinalari ve Barkot Yazicilar

Etiket firmalari izmir


Etiket secimi yapmadan oncesinde firma arastirin. Bu alanda her isi yapan sirketlerden uzak durmaniz en isabetlisidir. Sadece etiket uretimi yapan firmalarla irtibata gecmeniz sizleri profesyonel ellerde rahat hissettirecektir.

Bakiniz : Etiket fiyati istanbul

Ayrica : Etiket YAZICI


Kuskusuz Turkiye pazarinda yer almakta olan birsuru marka ve modele gore teknik ozelliklerin degismesi barkod yazici seciminde bir hayli zorlanmamiza sebebiyet vermekte. Sektore yeni acilan giren TSC gibi bisuru barkod yaziciyi siniflandirarak obur barkod yazici modelleri ve Tsc barcode printer modelleri arasindaki teknik farkliliklari ve fiyat farkini sunarak fiyat / performans olarak en iyisini seciyorsunuz.
 
Tsc etiket yazicimodelleri, urun teknik ozellikleri, detayli PDF dosyalari ve fiyatlari incelemek icin Pan Bu etiket' in word wide web bolumunu inceleyiniz.

Barkod (etiket) yazici ve 2d barkod okuyucu teknolojisi kismen 17 yildir insanoglu tarafindan aktif olarak kullanilmaktadir. Bilgisayarin yayilmasindan sonra optik okuyucu barkod yazici teknolojiside geliserek bircok alanda operatorleri devre disi birakarak tum faliyetleri otomaik bilgisayar destekli sistemlere birakmistir.
 
Ortada bir barkod var ise, buna bagli olarak barkod (optik) okuyucu ve barkod yazicida olmalidir. O barkodu olusturmak icin gerekli olan bos bir etiket ve uzerine baski yapabilmeniz icin gerekli olan barkod yazicidir. Barkod yazici ile yazdigimiz barkodlari ise bir barkod (optik) okuyucu ile okutarak bilgisayarla istedigimiz seyleri yapabiliriz.